Over ons

Over LifestyleKey

Op 12 januari 2022 is LifestyleKey opgericht door Kevin en Esmee. LifestyleKey vindt het belangrijk om iedereen te kunnen helpen/inspireren op verschillende gebieden. Er zullen dan ook diverse onderwerpen voorbij komen zoals; sport, wonen, gadgets, beauty en nog veel meer. Doordat er een vrouwelijke en een mannelijke auteur zullen schrijven kunnen de onderwerpen erg uiteenlopen. Hiermee hopen wij zoveel mogelijk mensen te kunnen vermaken. Alle blogartikelen zijn geschreven met een eerlijke mening.

Over Esmee

Lieve lezers,

Mijn naam is Esmee en ik ben een 22-jarige student. Allereerst heb ik een MBO diploma behaald voor de opleiding Marketing en Communicatie waarna ik de vervolgstudie Commerciële Economie ben gaan volgen. Bij beide studies heb ik stage moeten lopen waarbij bloggen een groot onderdeel was. Tijdens deze stages merkte ik al gauw dat ik het schrijven erg leuk vond. Doordat ik erg veel energie haal uit het schrijven van blogs leek het een goed idee om hier verder in te gaan. Doordat Kevin hier hetzelfde over dacht, resulteerde het in deze blog; LifestyleKey.

Naast schrijven, zijn er ook andere dingen die ik erg leuk vind. Zo speel ik een aantal keer in de week handbal, ga ik graag winkelen en ben ik het liefst de hele dag aan het spelen met mijn hondje Mila. Mijn interesses zijn dan ook erg breed, wat terug te zien zal zijn in de onderwerpen op deze blog.

Over Kevin

Hoi lezers,

Mijn naam is Kevin en ik ben 25 jaar. Ook ik heb eerst mijn MBO diploma Marketing en Communicatie behaald waarna ik de vervolgstudie Commerciële Economie ben gaan volgen, ondertussen heb ik mijn HBO-diploma in the pocket! Ik vond het altijd erg interessant om zelf iets te starten, dit in combinatie met het bloggen van Esmee zorgde voor het resultaat; LifestyleKey. Ik heb erg brede interesses wat terug te zien zal zijn in de onderwerpen op deze blog. Over de volgende onderwerpen blijf ik graag op hoogte: de nieuwste spelletjes/games, gadgets, alle sporten, technologische ontwikkelingen en nog veel meer. Ik ben erg nieuwsgierig daarom vind ik het leuk om mezelf te verdiepen in nieuwe onderwerpen.

Naast het schrijven en bijhouden van deze website zijn er ook andere dingen die ik erg leuk vind. In mijn vrije tijd onderneem ik de volgende dingen: ik game graag maar kan ook erg genieten van een gezelschapsspelletje. Ook kijk ik graag series/sport en doe ik aan fitnes.