...

Over ons

Wil je meer te weten komen over de schrijvers/oprichters van deze blog? Lees dan vooral verder!

Over LifestyleKey

Op 12 januari 2022 is LifestyleKey opgericht door Kevin en Esmee. LifestyleKey vindt het belangrijk om iedereen te kunnen helpen/inspireren op verschillende gebieden. Er zullen dan ook diverse onderwerpen voorbij komen zoals; sport, wonen, gadgets, beauty en nog veel meer. Doordat er een vrouwelijke en een mannelijke auteur zullen schrijven, kunnen de onderwerpen erg uiteenlopen. Hiermee hopen wij zoveel mogelijk mensen te kunnen vermaken. Alle blogartikelen zijn geschreven met een eerlijke mening.

Over Esmee

Lieve lezers,

Mijn naam is Esmee en ik ben een 23-jarige student. Allereerst heb ik een MBO diploma behaald voor de opleiding Marketing en Communicatie waarna ik de vervolgstudie Commerciële Economie ben gaan volgen. Bij beide studies heb ik stage moeten lopen waarbij bloggen een groot onderdeel was. Tijdens deze stages merkte ik al gauw dat ik het schrijven erg leuk vond. Doordat ik erg veel energie haal uit het schrijven van blogs leek het een goed idee om hier verder in te gaan. Doordat Kevin hier hetzelfde over dacht, resulteerde het in deze blog; LifestyleKey.

Hobby’s en andere interesses

Wat doe ik zo in het dagelijks leven? Hetgeen wat ik het langst doe in mijn leven is handbal spelen. Dit doe ik zo’n drie keer per week (twee keer trainen en een keer een wedstrijd). Toevallig hebben ook mijn moeder- en mijn broer een lange tijd op handbal gezeten. Mijn moeder komt ook nog tot op het heden iedere wedstrijd mee als supporter haha. Naast sporten, wandel ik ook graag. Dit doe ik vaak samen met Kevin en mijn hondje Mila. Er zijn ook al veel leuke wandelblogs online gekomen, bekijk die vooral! Mila is sinds 10 december 2021 een nieuw gezinslid. Een klein, ondeugend Shihtzu hondje. Wil je meer van haar zien? Ze heeft haar eigen Instagram! (shihtzu_mila_)

Daarnaast vind ik ook de standaard dingen leuk zoals lunchen, shoppen of een avondje uit. Ook geniet ik erg van weekendjes weg of vakanties. De locatie maakt me vaak nog niet eens zo erg uit. Een stedentrip door Duitsland, met de auto naar Hongarije of een vliegvakantie naar Valencia, ik kan overal van genieten.

Over Kevin

Hoi lezers,

Mijn naam is Kevin en ik ben 25 jaar. Ook ik heb eerst mijn MBO diploma Marketing en Communicatie behaald waarna ik de vervolgstudie Commerciële Economie ben gaan volgen, ondertussen heb ik mijn HBO-diploma in the pocket! Ik vond het altijd erg interessant om zelf iets te starten, dit in combinatie met het bloggen van Esmee zorgde voor het resultaat; LifestyleKey. Ik heb erg brede interesses wat terug te zien zal zijn in de onderwerpen op deze blog. Over de volgende onderwerpen blijf ik graag op hoogte: de nieuwste spelletjes/games, gadgets, alle sporten, technologische ontwikkelingen en nog veel meer. Ik ben erg nieuwsgierig daarom vind ik het leuk om mezelf te verdiepen in nieuwe onderwerpen.

Naast het schrijven en bijhouden van deze website zijn er ook andere dingen die ik erg leuk vind. In mijn vrije tijd onderneem ik de volgende dingen: ik game graag maar kan ook erg genieten van een gezelschapsspelletje. Ook kijk ik graag series/sport en doe ik aan fitnes.

Diploma uitreiking
Hert voeren in Dodenau
Hongarije kevin & esmee

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.