...

3x de leukste Action kaarsen

De Action, het is zogezegd mijn favoriete winkel. Ik kan er uren in rondlopen en voornamelijk kijken naar alle leuke spulletjes die ze hebben op het gebied van interieur en wonen. Herkenbaar? Vooral in de winter vind ik het persoonlijk gezellig om kaarsjes aan te zetten. Het zorgt voor sfeer, gezelligheid én warmte. Nu weet ik dat de kaarsen van bijvoorbeeld Rituals en Woodwick prachtig zijn, maar ook wel redelijk aan de dure kant. De Action heeft goedkopere alternatieven die er óók leuk uit zien en lekker ruiken. Graag neem ik jullie mee in mijn favoriete kaarsen van de Action. Zin om wat inspiratie op te doen? Lees dan vooral verder!

Infinity kaarsenhouder

We beginnen met mijn favoriet, wat geen echte kaars is maar juist een kaarsenhouder. Nu moet ik ook eerlijk zeggen, dat ik deze kaarsenhouder laatst niet meer in de Action zag staan. Ik ben dus bang dat hij het assortiment uit is, maar durf dit niet met zekerheid te zeggen. Tóch wil ik deze kaarsenhouder uitlichten omdat ik hem fantastisch vind én omdat je hem ook via andere webshops kunt kopen (maar dan minder budget-proof). Ik kwam de infinity kaarsenhouder al eerder tegen via bol.com. Hier zijn ze zoals gezegd alleen wel een stukje duurder. Of de kwaliteit ook echt beter is, durf ik niet te zeggen.

Een vriendin wees mij op het feit dat de Action ook een infinity kaarsenhouder verkoopt, en dat voor maar €5,95. Die kon ik natuurlijk niet laten liggen! De infinity kaarsenhouder kenmerkt zich aan het feit dat het lijkt alsof er tientallen kaarsjes branden, terwijl er daadwerkelijk maar vier branden. Het geeft sfeer én heeft naar mijn mening een chique uitstraling. Sinds ik de kaarsenhouder heb, brandt hij vrijwel iedere avond. Mocht de infinity kaarsenhouder bij de Action bij jou in de buurt nog te koop zijn, laat het dan vooral weten!

Infinity kaarsenhouder

Action kaarsen: Geurkaars met deksel

Ik moet heel eerlijk zeggen, wanneer ik kaarsen koop, kijk ik voornamelijk naar hoe de kaars eruit ziet. Ik wordt altijd erg getriggerd als het een leuke uitstraling heeft. Zo zag ik de CEDARWOOD ORANGE kaars staan, en vond ik het design met een deksel van kurk geweldig. Van te voren ruik je de geur nog niet altijd even goed, en dus is het achteraf altijd hopen dat het een goede keus is geweest. En anders blijft hij lekker als decoratie op mijn bijzettafel staan.

Op de Action webshop wordt deze kaars weergegeven als ‘geurkaars met deksel’, vandaar ook mijn titel. Je hebt ze in verschillende varianten. Zo heb je:

  • SANDALWOOD
  • PATCHOULIWOOD
  • CEDARWOOD ORANGE

De pot zelf is van glas en de afmetingen zijn 10×10. Zelf vind ik het een mooi formaat om neer te zetten, vooral als het ook als decoratie kan dienen. De geur is niet heel sterk aanwezig en vrij neutraal. Nou moet ik zeggen dat ik geurkaarsen vaak niet echt ruik, dus het kan ook aan mij liggen haha. Ik vind het in ieder geval geen sterke of overheersende geur en dus kan hij ook prima in kleine ruimtes.

Je koopt deze prachtige kaars voor maar €3,99.

Action kaarsen
Geurkaars Action

Action kaarsen: Geurkaars in glas

Mijn oog viel op deze laatste kaars, wederom vanwege het design. Normaal gesproken heb ik eigenlijk altijd dezelfde soort kaarsen. Wel rond, maar voornamelijk langwerpig (in de hoogte). Eigenlijk een beetje het standaard formaat. Deze kaars is een stuk lager en juist breder. Ik vind het leuk om wat afwisseling te hebben en dus nam ik deze gelijk mee. Leuk weetje: Groen is altijd mijn lievelingskleur geweest, en dus koos ik voor de groene variant. Ook van deze geurkaars hebben ze namelijk verschillende varianten:

  • AMBER + CEDARWOOD
  • LOTUS + VANILLA
  • SAGE + SANDALWOOD

De kaars heeft drie lonten waardoor hij gelijkmatig opbrand. Ik heb hem nog niet heel vaak gebruikt en dus durf ik niet te zeggen hoelang de kaars precies meegaat. Nou moet ik zeggen, dat ik voor deze prijs ook niet mega veel verwacht. Ook deze kaars heeft geen mega sterke geur, maar dat is voor mij helemaal prima.

Je koopt deze prachtige kaars voor maar €3,99.

Geurkaars Action
Action kaarsen

Ben jij fan van de kaarsen van de Action? Of ben je iemand die liever wat meer geld uitgeeft aan een kaars van bijvoorbeeld Rituals? Laat het vooral weten onderin de comments.

Handtekening Esmee

In dit blogartikel is gebruik gemaakt van affiliate links. Wanneer jij via zo’n linkje iets besteld, ontvang ik daar een kleine commissie voor. Jij als koper betaald hier niets extra’s voorOp deze manier kunnen wij onze blog onderhouden. Wil jij hieraan bijdragen? Bestel dan jouw producten via deze link. Meer weten? Bekijk dan onze disclaimer.

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.