...

Gemakkelijk een Kruidvat fotoboek maken

Leg jij ook zo graag herinneringen vast in een fotoboek? Waar ik eerst alles bewaarde op mijn telefoon en laptop, heb ik er sinds kort voor gekozen om het veelal uit te drukken in een fotoboek. Het is tastbaar, leuk om eens doorheen te bladeren én kan niet zomaar verdwijnen (zoals bijvoorbeeld een telefoon die crasht). Ik ben zelf vooral groot fan van vakantiefotoboeken maken. Zo heb ik deze maand twee fotoboeken gemaakt van vorige zomervakantie. Ja, eigenlijk is het schandalig dat ik er zó laat aan begonnen ben. Echter nam ik er nooit de tijd voor, stelde ik het uit en kwam het er niet van. Toch ben ik nu meer dan blij met mijn Kruidvat fotoboek en ga ik mijn volgende zomervakantie direct vastleggen.

Zoals je al kon lezen, maak ik mijn fotoboeken via Kruidvat. Ik weet het, er zijn talloze andere websites waar je mooie fotoboeken kunt maken. Toch is de Kruidvat mijn favoriet. Waarom? Je leest het hier!

Kruidvat fotoboek
Hongarije Tihany

Online programma/offline software

Wanneer je bij het Kruidvat een fotoboek wilt maken, kun je uit twee opties kiezen. Zo heb je het online programma; hier hoef je niets voor te downloaden, het opent in je webbrowser. Het Kruidvat fotoboek wat je hierin maakt, wordt maximaal zes maanden bewaard. Kruidvat raad deze manier van werken vooral aan voor mensen die simpel en snel een fotoboek willen maken.

Heb je een grote reis gemaakt of wil je je huwelijk vastleggen in een fotoboek? Kies dan vooral voor de offline software. Hier moet je dus wel iets downloaden. Het voordeel van deze manier is dat je uitgebreide opmaakopties hebt en veel creatieve andere mogelijkheden. In het online programma ben je meer beperkt.

Simpel en gemakkelijk

Ik heb al vaker offline softwareprogramma’s geprobeerd van verschillende aanbieders, en zo ook van het Kruidvat. Ik merk dan toch dat ik echt wel van simpel houd, en als er té veel mogelijkheden zijn ik de weg kwijtraak. Daarom kies ik altijd voor het online programma. Niets downloaden, lekker makkelijk en niet té veel nadenken. Echter is het echt een persoonlijke voorkeur en dus kan ik niet zeggen welke manier jij moet kiezen.

Prijs/kwaliteit

Er zijn veel verschillende meningen over de prijs/kwaliteit verhouding van Kruidvat fotoboeken. Nu moet ik zeggen, ik heb nooit écht verder gekeken dan het Kruidvat. Wel heb ik het geprobeerd (zoals hierboven beschreven), maar ik heb nooit een bestelling geplaatst. Ik kan dus niets zeggen over de kwaliteit in verhouding met andere aanbieders.

Persoonlijk vind ik de kwaliteit erg goed. Tot nu toe heb ik vakantie fotoboeken laten maken, en de kleuren, contrasten en details zien er goed uit. Ik ga ook altijd zuinig met mijn fotoboeken om, dus stuk zullen ze zeker niet snel gaan. Daarbij is de prijs die je er voor betaald niet mega hoog. Tip: Kruidvat heeft vaak leuke acties! Zo had je met Moederdag 25% korting en krijg je 10% korting als je je inschrijft voor de nieuwsbrief. Vaak wacht ik tot er een kortingsactie loopt, en bestel ik ze dan. Op die manier is het zeker interessant om een of meerdere fotoboeken te maken.

Kruidvat fotoboek

Zoals je wellicht kan zien is de kwaliteit bij grote foto’s erg mooi. Nou moet ik zeggen, ook wanneer ik de foto’s op mijn telefoon kijk wordt ik blij. Het waren gewoon enorm fijne plekjes in Hongarije.

De service bij een Kruidvat fotoboek

Je betaald je fotoboek online bij het plaatsen van de bestelling. Hier krijg je ook direct een verwachte leverdatum te zien, zo weet je waar je aan toe bent. Zelf heb ik nu tweemaal een bestelling geplaatst waarbij het binnen 5 werkdagen geleverd was bij het gekozen afhaalpunt. Ik vind dat een prima wachttijd.

Eenmaal aangekomen bij het Kruidvat noem je de naam waar de bestelling op is geplaatst, ze scannen het product en je krijgt het mee naar huis. Uiteraard is het goed verpakt in een kartonnen doosje.

De prijs, kwaliteit, levertijd etc. maken het dat ik fan ben van de fotoservice van het Kruidvat. Ondanks dat betekent het niet dat ik nooit iets anders wil proberen. Heb jij een andere website gevonden waar je gemakkelijk fotoboeken kunt maken? Laat het me vooral weten in de comments.

Handtekening Esmee

Enthousiast geworden door de foto’s zelf? Bekijk dan vooral onze Hongarije blogs!

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.