...

Review: Pink Gellac starter set

Mooie verzorgde nagels, dat wil toch iedereen? Mocht je mij kennen, of mocht je toevallig mijn blog over gellak gelezen hebben, dan weet je dat ik om de zoveel tijd een nieuw kleurtje op mijn nagels heb zitten. En dan bedoel ik wel gellak, geen gewone nagellak. Hoe vaak ik het ook geprobeerd heb, gewone nagellak blijft niet zitten. Er hangt echter wel een kostenplaatje aan steeds je nagels laten doen bij een salon. Wat als je het gewoon zelf kan? Pink Gellac heeft hiervoor de prachtige Pink Gellac starter set voor ontwikkeld. Hierin zitten alle benodigdheden om te starten met zelf je eigen nagels te doen.

Na wat reviews en ervaringen van anderen besloot ik deze set samen met mama aan te schaffen. Eens kijken hoe de set er in het echt uitziet en hoe gemakkelijk het is om bij jezelf gellak te zetten. Lees je mee?

Pink Gellac bestellen

Het bestellen van de Pink Gellac starter set gaat heel makkelijk. Zo hebben ze op hun website een apart kopje met ‘starterspakketten‘. Hier moet je eerst nog even een keuze uit zien te maken. Je kunt het pakket zo uitgebreid mogelijk maken als je zelf wilt. Wij hebben gekozen voor het Gellak starterspakket premium XL. Wat zit hierin?

  • 7 kleuren naar keuze
  • Ledlamp
  • Prep booster
  • Base coat
  • Shine Top coat
  • Cuticle oil
  • Manicure benodigdheden
  • Cleaner
  • Remover

De website geeft je eigenlijk alle informatie die je nodig hebt. Je ziet duidelijk wát er in het pakket zit en hoe je het moet gebruiken. Erg fijn! Daarnaast kies je ook gemakkelijk zelf je kleuren uit. Nu moet ik zeggen, gemakkelijk is het eigenlijk niet omdat er zó veel keus is! Mijn voorkeur gaat altijd uit naar de nude kleuren.

Het Pink Gellac starter set

De levering hebben wij als enorm snel ervaren. Zo werd de Pink Gellac starter set de volgende dag na bestellen al geleverd. Het werd geleverd in een simpele, bruine kartonnen doos. De verpakking van de set zelf is echter wél mooi, een doos in de Pink style. Naast dat alle benodigdheden erin zitten, krijg je er ook een magazine bij. Hierin vind je onder andere alle kleuren van Pink Gellac, dus kun je inspiratie op doen voor volgende keren. Ook hebben ze een stukje over de achtergrond van het bedrijf geschreven, kun je de bestsellers zien én staan er wat quotes in. Een leuke toevoeging voor aan je bestelling.

Pink Gellac
PinkGellac magazine
Pink Gellac starter set

Mijn gekozen Pink Gellac kleuren

Zoals eerder genoemd, krijg je de keuze voor 7 kleuren bij de Starter set premium XL. Daarnaast kregen we ook een kleur gratis cadeau, omdat we boven de €50 bestelde. Persoonlijk ben ik fan van nude kleuren en houd ik juist niet van felle kleuren. De starter set is van mij en mijn moeder samen, daarom kozen we ook samen de kleuren uit. De uitgekozen kleuren worden geleverd in een apart doosje. Ik vind het altijd fijn dat je bij Pink Gellac aan de bovenkant de kleur kunt zien. Het ziet er leuk uit én is natuurlijk heel handig.

Kleuren pink gellac

Zoals gezegd zijn we niet zo van de héle felle kleuren. Wel vind mijn moeder het in de zomer leuk om een kleurtje (voornamelijk peach of roze) op te hebben. Daarom hebben we gekozen voor een aantal nude kleuren in combinatie met een aantal zomerse kleuren. Nu moet ik zeggen dat het (vooral voor de eerste keer) ook gewoon heel lastig is om 7 kleuren uit te kiezen, er is namelijk enorm veel keus. Wij kunnen de komende tijd in ieder geval genieten van onderstaande kleuren. Heb jij een favoriete kleur van Pink Gellac die je met ons wilt delen? Laat het vooral weten 😉

Kleuren pink gellac

Zelf gellak zetten met de Pink Gellac starter set

Alle producten zijn grondig bekeken en het enthousiasme begint al te komen, tijd om zelf de nagels te doen! Gezien mama en ik samen zijn is het handig, ik doe haar nagels en andersom. Dit scheelt ook weer geklungel met mijn slechte hand. Ik ga in deze blog niet alle stappen doorlopen, die kun je namelijk zelf lezen in de gebruiksaanwijzing. Ik loop globaal door het proces heen en laat je weten wat ik er van vind.

Gebruiksaanwijzing zelf gellak zetten
Pink Gellac
Pink Gellac starter set

Gellak verwijderen

Het meest vervelende van gellak zetten is de oude gellak verwijderen. Vanuit eerdere ervaringen ben ik gewend om een elektrische nagelvijl te gebruiken, dit doen wij dan ook thuis. In de starters set zit ook een remover, welke je kunt gebruiken op wattenschijfjes om op die manier de lak los te weken. Dit gebruiken wij zelf eigenlijk niet, maar het is zeker ook een optie. Het is maar net waar je voorkeur naar uitgaat.

Gellak zetten

Zodra je nagels vrij zijn van nagellak, kun je beginnen. De gebruiksaanwijzing is erg duidelijk en dus kun je die stapsgewijs volgen. Pink Gellac is iets dikker dan normale nagellak (logisch) waardoor het net wat anders lakt. Dit is echter een kwestie van oefenen, niet heel moeilijk.

Het enige wat wij zelf anders doen dan wat in de gebruiksaanwijzing staat, is 120 seconden laten drogen in plaats van 60 seconden. We merkte namelijk dat wanneer we de kleur op hadden gebracht, deze na 60 seconden lichtelijk afgaf op de shine. Daarom laten wij iedere stap 120 seconden drogen zodat het zeker weten goed is. De lamp werkt goed en is groot/ruim genoeg.

Eigen ervaring met de Pink Gellac starter set

Ik heb nu zelf een keer gellak gezet bij mama en zij bij mij. Veel ervaring heb ik dus nog niet, maar ik vind de eerste indruk altijd erg belangrijk. Ik weet dat het een kwestie van oefenen is (zo ook het verwijderen van gellak, het op de juiste manier vijlen van je nagels etc.). Maar voor een eerste keer ging het ons beide erg goed af. We waren niet mega lang bezig en het zit er netjes op. Ik ben meer dan tevreden over deze aankoop en weet zeker dat we er nog veel plezier van gaan hebben.

Handtekening Esmee

In dit blogartikel is gebruik gemaakt van affiliate links. Wanneer jij via zo’n linkje iets besteld, ontvang ik daar een kleine commissie voor. Jij als koper betaald hier niets extra’s voorOp deze manier kunnen wij onze blog onderhouden. Wil jij hieraan bijdragen? Bestel dan jouw producten via deze link. Meer weten? Bekijk dan onze disclaimer.

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.