...

Peaky Blinders seizoen 6 laat ons niet lang meer wachten

Al vijf seizoenen lang zorgt de criminele bende Peaky Blinders voor spanning. Een gangsterfamilie-epos dat zich afspeelt in het Engeland van de jaren na de Eerste Wereldoorlog. Het middelpunt is de bende die scheermesjes in de toppen van hun petten naait, en hun felle baas Tommy Shelby.

Peaky Blinders seizoen 6

Na de gedwongen productievertraging als gevolg van de COVID-pandemie is het nog even aftellen maar het laatste seizoen van Peaky Blinders gaat deze maand in première. Vanaf 27 februari 2022 is seizoen 6 te zien bij BBC One. Het seizoen zal bestaan uit 6 afleveringen, deze komen online op zondag. Op Netflix is Peaky Blinders dan helaas nog niet te zien, daar zal de serie pas rond de lente te zien zijn. Normaal gesproken nadat alle afleveringen op BBC staan. Dus de Netflix kijkers onder ons zullen nog even moeten wachten. Maar dat is het allemaal waard, want de Peaky Blinders bevinden zich in extreem gevaar en de inzet is nog nooit zo hoog geweest. Steven Knight de showmaker heeft vuurwerk beloofd.

In de aankondiging, die werd gemaakt over een bouwmuur in de geboortestad van de show Birmingham, was de opmerking “Final Orders” zien.

Peaky Blinders seizoen 5

Wie het vijfde seizoen van Peaky Blinders heeft gezien, weet dat het seizoen met een heftige cliffhanger eindigde. Let op spoilers!

In Peaky Blinders seizoen 5 is te zien hoe Tommy Shelby enorm met zichzelf worstelt. De beurskracht in Wall Street maakt een einde aan zijn bezit en hij maakt ruzie met machtige Chinese bendes in de stad. De plek van Tommy Shelby heeft ook gevolgen voor zijn rol in de misdaadbende, zijn gezag wordt langzaam minder. In de laatste aflevering is te zien hoe Tommy Shelby zijn grote plan, het neerhalen van zijn politieke rivaal Oswald Mosley, tot uitvoering probeert te brengen. Maar dat loopt allemaal net even iets anders.

Peaky Blinders seizoen 6 trailer

Na een reeks kleinere teaserclips zond de BBC op nieuwjaarsdag een volledige trailer uit. Bekijk hieronder de trailer om er alvast weer in te komen.

Trailer Peaky Blinders seizoen 6

Peaky Blinder seizoen 7

Veel mensen willen natuurlijk niet dat deze geweldige serie een einde krijgt. Maar Steven Knight heeft echter bevestigd dat hij van plan is om het verhaal in andere vormen voort te zetten, inclusief een film ergens verderop. Dit betekend dus dat seizoen 6 van Peaky Blinders de verhaallijn van Thomas Shelby zal afronden. Steven Knight onthulde dat het verhaal zich zal voortzetten tot in de Tweede Wereldoorlog, dit gaat waarschijnlijk gebeuren in de vorm van een film.


Handtekening Kevin
Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.