...

Review: Max pro Twist krultang 32 mm

Al een hele lange tijd stijl ik vrijwel iedere dag mijn haren (erg slecht, ik weet het). Dit omdat als ik er niets mee doe, ik het simpelweg niet mooi vind. Een aantal jaar geleden kreeg ik mijn eerste krultang. Ik vond krullen bij veel mensen altijd erg mooi staan, maar wist dat het moeilijk was om ze zelf écht mooi te maken. Een aantal keer heb ik de krultang met klem gebruikt om krullen te maken, maar keer op keer was het resultaat niet wat ik wilde. De krultang verdween in de kast en ik ging verder met stijlen. Tot een aantal weken geleden mijn kapper een krultang aanraadde: de Max Pro 32 mm. Ik heb hem direct gekocht en ga nu mijn ervaring met jullie delen.

Max pro krultang

Eigenschappen van de Max pro twist krultang

De Max Pro krultangen heb je in verschillende diktes. Zelf had ik gekozen voor de 32mm omdat ik grovere krullen het mooist vind. Ik koos ervoor om hem te bestellen bij Cool blue (Max Pro Twist 32mm – Coolblue – Voor 23.59u, morgen in huis). De levering was snel en correct. Ik kreeg hem binnen in een mooi doosje. Naast de krultang zelf, zat hier ook een handschoentje in. Aangezien de krultang tot 220 graden kan gaan, is het handschoentje niet overbodig. Zelf gebruik ik deze niet, maar ik vind het zeker goed dat het wordt meegeleverd. De Max Pro Twist is een krultang zonder haarklem, wat ik persoonlijk erg fijn vind. Ik wikkel liever zelf mijn haar eroverheen zodat ik zeker geen knik in mijn haar krijg.

Max pro krultang

De krultang testen

Toen ik de krultang aangezet had was hij binnen enkele seconden warm. Erg fijn op momenten dat je snel nog even iets met je haar wilt doen voordat je weg moet. Zelf zet ik de krultang meestal op 185 of 190 graden. Dit omdat ik enorm dik haar heb en het ook relatief lang is. Het haar om de krultang wikkelen is iets wat je een paar keer moet doen. Zodra je dit een paar keer hebt gedaan, zul je zien dat je er handiger in wordt. Zelf hield ik het haar maar enkele seconden er omheen. Echter was het ook maar een paar seconden nodig om resultaat te zien. Het enige nadeel is dat de Max pro twist ook een lange tijd nodig heeft om af te koelen. In principe is dit geen heel groot probleem. Wel is het belangrijk dat je hem dan op een veilige plek neerlegt.

Verschillende soorten krullen

Het fijne aan een krultang vind ik dat je enigszins zelf kunt bepalen hoe het eruit komt te zien. Op sommige momenten, bijvoorbeeld naar feestjes, mogen de krullen van mij iets steviger gezet worden. Je ziet dan dus echt veel krullen in mijn haar. Op sommige dagen wil ik gewoon iets anders met mijn haar dan het te stijlen. Echter heb ik niet altijd zin om veel tijd en moeite te steken in het krullen van mijn haar. Op die dagen haal ik de krultang letterlijk 5 minuten door mijn haar heen om enkel een slag te creëren. Op deze manier heb je toch variatie en ben je niet te lang bezig. Al met al ben ik tevreden met deze aankoop!

Wat is jouw favoriete krultang?


Handtekening Esmee
Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.