Borrelen in Den Bosch; Secret Bar & Kitchen

Een leuke stad in Brabant met bijzondere monumenten, gezellige oude straatjes en een bruisend centrum met terrasjes. Ik heb het natuurlijk over s’-Hertogenbosch. Waar het eerst totaal mijn stad niet was, ben ik het steeds meer aan het waarderen. Dit vooral door zijn gezellige barretjes en restaurants. Mocht je nog op zoek zijn naar een leuke borrelplek waar je terecht kunt voor heerlijke cocktails, diverse hapjes én heel veel sfeer, dan moet je zeker naar Secret Bar & Kitchen. Ik ga je er alles over vertellen, lees je mee?

Wie is Secret Bar & Kitchen?

Secret Bar & Kitchen is nog niet zo lang in Den Bosch te vinden, zo hebben zij in September 2021 hun deuren geopend. Het staat bekend om hun goede kwaliteit, enorme keuze aan cocktails en sfeervolle ruimte. Voor de mensen die Den Bosch een beetje kennen, het is gevestigd aan de Kerkstraat nummer 42.
Tip: Parkeergarage Wolvenhoek is relatief dichtbij (4 minuten lopen).

Zodra je er binnenstapt, krijg je een warm en sfeervol gevoel. Je kunt zien dat ze hun best hebben gedaan op de inrichting. Dat zij gekenmerkt zijn aan hun cocktails is ook zichtbaar. Zo zie je tegen de wand van de bar enorm veel flessen alcohol staan. Op de look en feel van Secret is niets aan te merken.

Secret Bar & Kitchen
Borrelen in Den Bosch
Sfeer Secret Bar & Kitchen

Een ruime keuze aan cocktails

Zoals gezegd staat de bar bekend om de cocktails. Dit zie je ook wel als je de menukaart voor je hebt, er is een zeer ruime keus. Bekende cocktails zoals een Pornstar Martini, Mojito en Long Island Iced Tea zijn uiteraard terug te vinden op de kaart. Maar daarnaast zijn er (voor mij) ook een heleboel nieuwe cocktails te zien. Tip: Mocht je van lekkere zoete cocktails houden, neem dan de Secret Tiki. Dit is persoonlijk een van mijn favorieten! Je ziet hem op onderstaande foto. Hij smaakt niet alleen erg goed, hij ziet er ook nog eens leuk uit.

Ook is het goed om te weten dat er een aantal non-alcoholische cocktails te verkrijgen zijn. Mocht je hier een keer naar toe gaan, ben ik benieuwd hoe makkelijk je een keuze kunt maken tussen de ongeveer 30 cocktails. Ben je er al eens geweest en heb je een aanrader? Laat het dan vooral weten in de comments!

Secret Bar & Kitchen cocktails

Sharing diner

Waar ik helemaal fan van ben zijn de dishes to share. Laatst heb ik dit samen met vriendinnen voor het eerst uitgeprobeerd en het was voor ons een groot succes. Over het algemeen vind ik kleine hapjes ook gezelliger dan gewoon dineren. Daarom besloten we ook om bij Secret Bar & Kitchen te gaan eten. Ik ga niet alle gerechtjes voor je opsommen, maar wel een aantal van onze favorieten.

  • Brood met dips
  • Zoete aardappelfriet
  • Nacho’s
  • Tempura garnalen
  • Gyoza’s
  • Truffel kroketjes
  • Sojabonen

We waren zelf met vier meiden en hadden zeven dishes to share besteld. Dit was voor ons voldoende, maar érg grote eters zullen misschien nog een paar gerechtjes bij moeten bestellen. Overigens wil het personeel je best adviseren, mocht je vragen hebben over de hoeveelheid 😉

Secret Bar & Kitchen Sharing diner

Sharing plates

Grote eters kunnen eventueel ook voor sharing dinner platters gaan. Hier heb je verschilende keuzes in. Zo heb je simpele plates met kaas of vlees maar ook deluxe plates. Denk bijvoorbeeld aan plates met gamba’s, risotto, nacho’s, steaktartaar of kaasstengels. Mocht je voor je bezoek de complete menukaart willen checken, dan is dit mogelijk via hun website. Daar zie je ook per plate een beschrijving van wat je er kunt verwachten.

Andere mogelijkheden

Buiten de dishes to share zijn er nog andere mogelijkheden. Zo kun je bij Secret Bar & Kitchen ook terecht voor een lunch. Zo hebben ze er bijvoorbeeld salades, diverse luxe broodjes, een tosti of een uitsmijter.

Ook kun je er terecht voor een tussendoortje. Stel je voor dat je de hele dag aan het winkelen bent in ‘s-Hertogenbosch. Op een gegeven moment heb je wel een break verdiend. Wat dacht je van een heerlijke Bossche bol? En ja, dan bedoel ik natuurlijk die van Jan de Groot! Of wat dacht je van een heerlijke cheese cake? Ze staan bij Secret misschien wel onder desserts, maar je kunt ze natuurlijk prima in de middag bestellen.

Dessert Cheesecake en brownie

Al bij al hebben wij een heerlijke avond gehad bij Secret Bar & Kitchen. Een echte aanrader als je een avond wilt borrelen in Den Bosch met familie, vrienden of je partner. Geniet van heerlijke kleine gerechtjes of drink de hele avond cocktails. Wij komen er in ieder geval zeker een keer terug!

Handtekening Esmee

Meer van onze aanraders lezen?

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *