...

Heerlijk lunchen in Waalwijk bij eetcafé City

Ben jij ook zo’n fan van lunchen buiten de deur? Of maak je toch liever zelf thuis wat lekkers klaar? Waar ik een aantal jaar geleden nooit buiten de deur lunchte, doe ik dat nu steeds vaker. Vaak gebeurt het wanneer je bijvoorbeeld een dagje shoppen gepland hebt (bij mij in ieder geval). Dan is het natuurlijk heerlijk om even een pauze te nemen en daarbij te genieten van een lekkere lunch. Ik vind het leuk om nieuwe lunchplekken te ontdekken en om deze uiteraard met jullie te delen. Dit keer neem ik jullie mee naar eetcafé City. Dit is een eetcafé waar je heerlijk én ook nog eens goedkoop kunt lunchen in Waalwijk centrum. Ik neem je mee naar mijn favoriete lunchgerecht, de service en mijn eigen ervaring van het restaurant. Heb je nog inspiratie nodig of ben je gewoon benieuwd? Lees dan lekker verder!

Meer over eetcafé City

Ik heb al een aantal keer bij eetcafé City in Waalwijk gezeten om te lunchen. Het feit dat ik hier vaker ben geweest, laat al zien dat het een goede zaak is. Ondanks dat het er niet mega groot is binnen, zit het vrijwel altijd vol. Ze hebben zowel een terras als binnen zit plek. De uitstraling van een restaurant is natuurlijk persoonlijk, maar ik vind het altijd erg sfeervol en een fijne ruimte om in te zitten. Daarnaast is het personeel er erg vriendelijk en laten ze je welkom voelen. Totaal niet opdringerig, maar wel aanwezig wanneer het nodig is. Een goede balans, dat vind ik zelf altijd belangrijk.

Zelf ben ik erg fan van City omdat je er voor een redelijk goedkope prijs, erg lekker kunt eten. Daarnaast bevind het zich in het centrum van Waalwijk, en dus is het goed bereikbaar.

Verschillende gerechten

Je kunt bij eetcafé City terecht voor diverse soorten lunchgerechten. Hierdoor is er altijd voor iedereen wel wat wils. Je hebt keuze tussen basic gerechten zoals een soepje, uitsmijter of salade maar ook hebben ze er bijvoorbeeld flammkuchen en een 12 uurtje. Andere gerechten die je op de menukaart terug kunt vinden zijn:

 • Twee luxe kroketten
 • Lunchplateau
 • Turks broodje kip
 • Vloerbrood carpaccio
 • Clubsandwich
 • Boerenomelet
 • Italiaanse tomatensoep
 • Biefstuk maaltijdsalade
 • Saté City
 • Truffelburger
 • Risotto truffel (vegatarisch)

Voor de gehele, uitgebreide lunchkaart verwijs ik je graag door naar de website van City. Er is in ieder geval genoeg keus (soms zelf te veel). Ben je nou benieuwd naar wat mijn aanrader/favoriete gerecht is? Dan moet je vooral verder lezen!

Lunchfavoriet: tosti speciaal

Zelf ben ik, zoals eerder gezegd, nu een paar keer gaan lunchen in Waalwijk bij eetcafé City. Ik heb dan ook zo mijn lunchfavoriet gevonden. Ondanks dat er enorm veel lekkere dingen op de kaart staan, blijf ik hetzelfde bestellen als ik hier kom, namelijk de tosti speciaal. Zelf houd ik erg van gebakken eitjes en tosti’s. Hoe handig is het dan ook dat de tosti speciaal dit combineert? Een heel uniek gerecht is het niet, en ja je kunt het ook gemakkelijk thuis zelf maken. Maar ik vind hem gewoon erg lekker bij City. Naast je tosti en gebakken ei krijg je ook een klein bakje salade (zelf vind ik dit altijd een lekkere toevoeging, het enige nadeel vind ik dus dat het maar een klein bakje salade is) en een grote portie krulfrietjes. Deze portie doen ze denk ik om de salade te compenseren haha :). Normaal heb je er ook ‘speciale’ saus bij, maar ik kies altijd gewoon simpel voor ketchup.

Het gerecht zorgt er gegarandeerd voor dat jouw maag gevuld is voor de rest van de middag. En dit alles voor (momenteel) maar €8,95. Krijgen jullie al honger?

Lunchen in Waalwijk

Ga jij wel eens lunchen in Waalwijk? Laat me vooral weten wat jouw favoriete restaurant is.

Handtekening Esmee
Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.