...

Review; Een hondenharnas van By Buddy

Zoals jullie wellicht weten, kan ik enorm genieten van het kopen van hondenspullen voor mijn hondje Mila. Steeds weer ben ik op zoek naar nieuwe dingen. Zo begon het bij een hondenzwembad, werd het vervolgd door een hondendrinkfles en is het geëindigd met een honden bandana. Ik vind het dan ook leuk om (startende) hondenwebshops te volgen op Instagram, om hier inspiratie uit op te doen. Zo kwam ik een tijdje geleden de website By Buddy tegen. Mijn oog viel direct op de verschillende hondenharnassen die zij lieten zien. Normaal gesproken zitten deze hondenharnassen in een prijsklasse van €25 tot €35 en dat vond ik best veel, gezien het feit dat ik niet weet hoe Mila hierop reageert. Net voor dierendag bracht By Buddy een leuke sale-actie waardoor het hondenharnas nog maar €15 kostte. Dit was het proberen waard vond ik! Zo heb ik sinds een kleine twee weken het hondenharnas binnen. In dit artikel review ik het hondenharnas en neem ik je onder andere mee in de service van By Buddy. Lees je mee?

hondenharnas

Algemene informatie over By Buddy

Zelf kende ik het bedrijf nog niet, dus ben ik ook op onderzoek uitgegaan. De website van By Buddy is simpel maar erg overzichtelijk. Het is direct duidelijk waar je wat kunt vinden en de zoekfuncties werken goed. Wat ik daarnaast zelf ook altijd een pluspunt vind, is een goede productbeschrijving. Bij de productbeschrijvingen van By Buddy vind je informatie over de wasvoorschriften, verdere specificaties én een maattabel. Dit is iets waar ik zelf altijd erg blij van wordt, omdat je daardoor een betere keuze kunt maken en (hopelijk) niet hoeft te retourneren. Daarnaast is het mogelijk om per product een review achter te laten. Ook dit vind ik een belangrijke factor bij een website omdat je daar soms ook je keuze op kunt baseren.

Vanaf een bestelwaarde van €60 zijn de verzendkosten gratis (Binnen Nederland en België). Bestel je voor minder dan €60? Dan wordt er €4,95 voor verzendkosten gerekend (Binnen Nederland). Ook dit wordt allemaal duidelijk op de website aangegeven. Kortom: Een goede eerste indruk van By Buddy.

De service van By Buddy

Drie dagen nadat ik besteld had, kreeg ik een mailtje met het nieuws dat er een voorraadverschil was. Ik werk zelf ook bij een online shop en weet dat dit soort dingen kunnen gebeuren. By Buddy kwam in ieder geval met een goede oplossing. Het hondenharnas is namelijk van het merk ‘Pip & Palms’. Ze hebben mij dan ook laten weten dat ze het hondenharnas bij Pip & Palms zullen bestellen en rechtstreeks vanuit hen laten versturen. Op deze manier zou ik toch mijn gekochte harnas binnen kunnen krijgen.

Het hondenharnas is binnen!

Drie dagen ná het mailtje van het voorraadverschil, lag er een pakketje in de brievenbus. Het hondenharnas is binnen! Het werd geleverd in een brievenbuspakketje en dus hoef je er niet voor thuis te blijven. Het hondenharnas is ingepakt door middel van papier met een Pip & Palms stikker erop (Dit is natuurlijk omdat de bestelling vanuit Pip & Palms komt en niet vanuit By Buddy). Ik vind het altijd erg leuk als de verkoper extra aandacht besteed aan de uitstraling van een pakket. Daarnaast zit er een persoonlijk kaartje bij. Zo kun je je hond op de foto zetten met het artikel en delen op Instagram met een tag. Het hondenharnas ziet er op eerste ogenblik leuk uit. Eens kijken wat Mila er van vind.

pakketje pip & palms
hondenharnas pip & palms
hondenharnas pip & palms

Het hondenharnas uitproberen

Normaal gesproken heeft Mila een heel klein puppytuigje aan om het maar zo te zeggen. Ze is vrij klein en smal waardoor ze grote tuigjes normaal niet past. Het zal dus ineens heel anders aanvoelen. Je kunt het hondenharnas door middel van de bandjes verstellen, dus dat is zeker fijn. De eerste keer aandoen bij Mila ging nog niet héél soepel. Je merkt gelijk dat het voor Mila heel anders aanvoelt dan het riempje wat ze normaal aanheeft. Daarnaast vond ik het zelf nog vrij lastig om hem écht goed te krijgen in haar maat. Maar dit zal natuurlijk even uitproberen en wennen zijn. Een ding is zeker: Het hondenharnas is super schattig.

De komende tijd ga ik aan de slag om het harnas précies in haar maat te krijgen en ga ik kijken of ze eraan went als we wat rondjes lopen. Mocht ze het dan nog steeds onwennig vinden, laat ik het natuurlijk bij haar kleine riempje. Maar wie weet kunnen we het schattige harnas toevoegen aan haar huidige voorraad hondenspullen.

Ben jij bekend met het hondenharnas (van Pip & Palms)? Laat het ons weten onderin de comments.

Handtekening Esmee
Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.