Waar kan ik goedkoop hondenspeelgoed kopen?

Als hondeneigenaar herken je het vast wel, overal in huis kom je hondenspeelgoed tegen. Soms denk je: waar komt het toch allemaal vandaan? Maar tóch iedere keer wanneer je de dierenwinkel inloopt, neem je weer wat leuks mee. Zelf ben ik hier altijd wel schuldig aan. Ik kan het nooit laten om leuke knuffeltjes of speeltjes mee te nemen. Uiteindelijk, als je dit allemaal bij elkaar optelt, ben je er best veel geld aan kwijt. De prijzen in dierenwinkels zijn vaak niet budgetproof. Daarom ben ik op zoek gegaan naar leuke alternatieve winkels waar je terecht kunt voor goedkoop hondenspeelgoed. Heb jij wat inspiratie nodig voor jouw trouwe viervoeter of ben je simpelweg gewoon benieuwd? Lees dan vooral verder!

1. De action

We beginnen met de Action, mijn favoriete winkel. Ik wist al een langere tijd dat ze hondenspullen verkochten, zo kochten wij hier namelijk puppy trainingpads en poepzakjes. Vaak zag ik ook goedkoop hondenspeelgoed liggen, maar op een of andere manier durfde ik het nooit zo goed mee te nemen. Ondanks dat Action ook zeker kwalitatieve producten heeft, had ik er toch altijd wel een mening over. Een knuffeltje van de Action? Die zal vast binnen 1 dag kapot zijn. Totdat ik een look-a-like speeltje van de dierenwinkel tegenkwam. Een aantal maanden geleden kocht ik bij Intratuin een knuffel van Beeztees en betaalde hier maar liefst €10,99 voor. Even later lag een vergelijkbare knuffel (nog groter zelfs) bij de Action voor €2,29. Op dit moment dacht ik: ik moet het gaan uitproberen! En dus nam ik er een mee voor Mila haar verjaardag.

Review goedkoop hondenspeelgoed Action

Twee maanden later geniet Mila nog steeds van haar hondenknuffeltje van de Action. De prijs-kwaliteit verhouding is zeer goed. Ze speelt er regelmatig mee en hij is nog nergens kapot gegaan. Het is gewoon goed te vergelijken met die van Beeztees, maar dan goedkoper. Door deze goede ervaring besloot ik een tweede knuffel voor haar te kopen, dit keer voor kerst. Het is een schattig biggetje mét geluid voor momenteel €2,80, en ziet er niet anders uit dan het hondenspeelgoed vanuit echte dierenwinkels. Mila is er dol op en speelt er graag mee. Ook van dit knuffeltje is de kwaliteit erg goed (ik ben benieuwd wat het over een paar maanden is). Sinds ik weet dat ik leuk, goedkoop hondenspeelgoed bij de Action kan halen, kom ik niet heel vaak meer in echte dierenwinkels. Want wat is in deze tijd nou fijner dan geld besparen? Ik vind de Action in ieder geval zeker een aanrader. En mocht het minder lang meegaan, is dat prijstechnisch gezien ook geen probleem. Heeft jouw hond ook hondenspeelgoed van de Action? Laat me vooral weten wat jullie ervan vinden!

Hondenspeelgoed Action
Action hondenknuffel
Hondenknuffel Action

2. Shein

Iedereen zal vast de website Shein wel kennen. Ze verkopen kleding, schoenen, accessoires, enkele woonproducten én dierenproducten. Binnen de dierencategorie zijn er nog heel veel verschillende opties:

  • Verzorging
  • Speelgoed
  • Kleding
  • Accessoires

Persoonlijk vind ik het altijd leuk om speciale content te maken voor Mila haar Instagram pagina. Zo kwam ik rond haar verjaardag deze te gekke ‘Happy birthday’ slinger tegen. Te leuk toch? Daarnaast hadden ze in het teken van Valentijnsdag het té lieve knuffeltje ‘I woof you’. In principe bestel ik geen huisdierbenodigdheden via Shein, maar deze twee keren kon ik het toch niet laten liggen.

Hondenspeelgoed
Honden accessoires
Honden knuffel

3. So low

Als laatst neem ik je mee naar het hondenspeelgoed van de So Low. Deze goedkope winkel zit op verschillende plekken verspreid door heel Nederland. Je kunt er terecht voor onder andere leuke hebbedingetjes, feestversiering, spelletjes, beautyartikelen én dierenspeelgoed. Zo hebben ze verschillende artikelen voor honden en katten. Het meeste hondenspeelgoed zit tussen een prijsklasse van €1,00 en €5,00. Sommige knuffels gaan richting de €10,00 maar veel duurder gaat het absoluut niet worden. Het assortiment zal per filiaal wel verschillen. In Tilburg hebben ze best een uitgebreid assortiment. Zo heb je er verschillende knuffeltjes, speelgoed van touw óf plastic speelgoed. Normaal gesproken ga ik altijd voor basic, maar toen ik deze vodka bottle zag staan, moest ik een uitzondering maken.

Wist je dat je er naast hondenspeelgoed ook terecht kunt voor hondenkoekjes, verzorgingsproducten en allerlei benodigdheden voor het uitlaten zoals poepzakjes, riemen en tuigjes? De So Low is een winkel waar je van alles kunt shoppen voor jouw viervoeter, vaak voor een leuke prijs!

Mila met speeltje SoLow
Mila liggen met speeltje SoLow
So Low hondenknuffel

Waar koop jij het liefst jouw hondenspeelgoed?

Handtekening Esmee

Ben jij een echte hondenliefhebber en wil je meer van dit soort artikelen lezen? Bekijk dan de blogs onder onze huisdieren categorie!

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *