...

Het WK voetbal 2022 voorspellen

Het WK voetbal 2022 staat alweer bijna voor de deur. De openingswedstrijd begint op 20 november en een dag later kunnen we genieten van een duel tussen Senegal en ons eigen Nederland. Ondanks dat ik zelf vrij weinig om voetbal geef, vind ik het WK altijd wel leuk om te kijken. Vooral omdat we tegenwoordig op verschillende manieren het WK voetbal 2022 kunnen voorspellen. En hoe leuk is het om te zien dat jouw voorspelling goed is geweest? Zelf met de vriendengroep voorspellen wij altijd via Scorito. Maar wist je dat zelfs (in het verleden) veel dieren het WK- of EK voetbal hebben voorspeld? Zo is Paul de Octopus erg bekend geworden nadat hij alle zeven wedstrijden van het Duitse team goed had voorspelt. Daarbij wist hij ook de finale tussen Nederland en Spanje juist te voorspellen. Toeval of niet, ik vind het in ieder geval erg leuk om te lezen. Dat bracht me dan ook op het idee om dit thuis ook te gaan doen, maar dan met mijn hondje Mila. Welke wedstrijden worden er voorspeld, hoe gaat dit in zijn werk en hoe kun je de voorspellingen volgen? Je leest hier meer.

Voorspelde wedstrijden

Wil je meer weten over de tegenstanders waar Nederland tegen gaat spelen? Lees dan onze eerder geschreven blog over het WK voetbal 2022. Hier wordt wat meer informatie gegeven over de verschillende voetbalteams van de landen waar Nederland tegen speelt. Mila zal qua poulewedstrijden enkel de poulewedstrijden van Nederland voorspellen. Dit omdat het anders té veel is. Naast de poulewedstrijden van Nederland, zal natuurlijk ook de (halve) finale voorspeld worden.

Hoe wordt het WK voetbal 2022 voorspeld?

Om het eerlijk te houden, is er goed nagedacht over de manier van voorspellen. Soms zie je namelijk wel eens voorspellingen voorbij komen waarbij ze de vlag van het land ge-edit hebben in de video. Hierdoor kun je al twijfels hebben, omdat de voorspelling gemanipuleerd kan zijn. Zelf gaan we het volgende doen:

Mila zal op een bepaald middelpunt staan. Vervolgens worden de twee opties op de grond neergelegd. De twee vlaggen van de landen die gaan spelen, zullen duidelijk op video zichtbaar zijn. Om Mila de kant van de vlaggen op te krijgen, zal er op beide vlaggen een koekje liggen. Het land waar zij als eerste het koekje van op eet, zal voorspeld worden als winnaar. Vrij simpel toch? Ondanks wat Mila gaat voorspellen, zullen wij natuurlijk altijd voor Nederland juichen.

WK voetbal 2022 voorspellen
WK voetbal 2022 voorspellen
WK voetbal 2022 voorspellen

De voorspellingen van Mila volgen

Wellicht heb je andere blogartikelen gelezen waarin duidelijk werd dat Mila een eigen Instagram kanaal heeft. In eerste instantie zul je misschien denken; jij bent gek! Maar ik vind het simpelweg gewoon leuk om een online dagboek van Mila bij te houden. Overigens is het ook fijn om te weten dat mocht ik ooit foto’s kwijtraken, ik ze altijd op Instagram terug kan vinden. Dat gezegd te hebben, door naar de voorspellingen!

De voorspellingen zullen dan ook vanzelfsprekend te volgen zijn via Instagram. Een highlight ‘WK 2022 voorspellen’ zal je meenemen in iedere voorspelling en uitslag daarvan. Ik neem de voorspellingen bewust niet mee in blogartikelen, omdat ik het meer visueel wil houden in plaats van tekstueel.

De voorspelling zal steeds dezelfde dag van de wedstrijd geplaatst worden. Doordat de story aan een highlight toegevoegd wordt, is hij altijd vaker terug te kijken.

Vind je het leuk om de voorspellingen te volgen, of wil je gewoon een eenmalig kijkje nemen op Mila haar Instagram? Je vind haar pagina hier; Shihtzu_mila_ Wij hebben er zin in!

Handtekening Esmee

Ga jij zelf het WK voetbal 2022 voorspellen? Laat ons vooral in de comments weten wie volgens jou het WK voetbal 2022 gaat winnen!
Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.