Glow in the dark midgetgolf bij Dolfijn Tilburg

Een leuke activiteit om samen met vrienden of familie te doen is toch wel midgetgolf. En als je ergens mooi kunt midgetgolven, is dat bij Dolfijn Tilburg. Ze hebben namelijk een glow in the dark midgetgolfbaan wat het nét wat anders maakt. Dolfijn Tilburg is een soort partycentrum waar je niet alleen terecht kunt voor midgetgolf, maar ook voor bowlen of een privé karaoke avond! Daarnaast hebben ze ook verschillende arrangementen, zoals een activiteit gecombineerd met wat lekkers te eten. Een mooi en groot activiteitencentrum in Tilburg waar je zeker een keer geweest moet zijn. In dit artikel neem ik je mee naar de midgetgolfbaan bij Dolfijn.

Glow in the dark midgetgolf

Algemene informatie

Eerst eens wat algemene, belangrijke informatie. Zo vindt je Dolfijn op de Ringbaan-Oost 2A in Tilburg. Het is vrij eenvoudig te vinden én ze hebben een parkeergarage tot hun beschikking. Deze bevindt zich onder het partycentrum zelf. Als ik mij niet vergis, betaal je hier €3 voor zes uur parkeren. Het is dus lekker dichtbij en niet duur als je het mij vraagt.

Eten en drinken

Zoals eerder gezegd heb je mogelijkheden tot arrangementen met eten. Maar daarnaast kun je bij Dolfijn Tilburg ook terecht voor een borrelhapje. Er zijn genoeg zitplekken waar jij bijvoorbeeld ná het bowlen of midgetgolven kunt zitten om de avond af te sluiten. Op de menukaart staan verschillende biertjes, cocktails en non-alcoholische drankjes. Daarnaast hebben ze ook verschillende borrelbites. Het zitgedeelte heeft een mooie en fijne uitstraling en op sommige plekken kijk je uit op de bowlingbaan.

Tarieven

Benieuwd naar alle tarieven van Dolfijn? Kijk dan even op hun website gezien het best uiteenloopt, afhankelijk van leeftijd. Voor midgetgolf zijn er twee tarieven. Kinderen tot en met 12 jaar betalen €8 voor een potje midgetgolf. Kinderen ouder dan 12 jaar /volwassenen betalen €9,50 voor een potje midgetgolf. Er hangt dan geen tijd aan vast. Er zijn in totaal 18 holes die je kunt doen. Op de website staat dat het gemiddeld 45 minuten duurt, maar dat is erg afhankelijk van de groepsgrootte. Zelf waren wij met vijf personen en hebben we er wel een kleine twee uur rondgelopen. Het is ook maar net hóe snel je er doorheen wilt.

Glow in the dark midgetgolf

Bij de ingang wordt je gelijk verrast door alle kleurtjes en patronen. Het dierenthema komt duidelijk naar voren. Naast de muurschilderingen staan er namelijk ook dieren op het speelveld. Dit alles bij elkaar zorgt voor een leuke, sfeervolle ruimte

Daarnaast zul je direct zien dat de holes niet héél ver uit elkaar liggen. Mochten er een paar grotere groepen bezig zijn, dan kan het dus wat krapjes worden. Als iedereen gewoon rustig op zijn beurt wacht, moet het wel goedkomen.

De midgetgolfbaan is gemixed met makkelijke en moeilijkere holes. Deze afwisseling vind ik persoonlijk erg fijn. Sommige holes maken het moeilijk door kronkels in het pad, sommige holes maken het moeilijk door obstakels of een buis waar het balletje doorheen moet. Zo blijft het leuk.

Midgetgolf
Midgetgolf Dolfijn
Dolfijn Tilburg
Glow in the dark midgetgolf
Dolfijn Tilburg

Eindoordeel Dolfijn Tilburg

Persoonlijk zijn we nu twee keer bij Dolfijn in Tilburg geweest. Een keer om te eten + bowlen en een keer om te midgetgolven. Beide keren is ons goed bevallen. Er heerst een fijne sfeer, vriendelijke medewerkers en goed eten- en drinken. Mocht je een avondje uit willen plannen met vrienden of familie, dan is Dolfijn zeker een aanrader.

Meer inspiratie nodig voor leuke activiteiten? Lees dan hier alles over de Reuselhoeve! De ideale plek voor een familiedag

Handtekening Esmee
Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *